In een workshop van Mindful Effect maak je kennis met mindful werken. Door met elkaar oefeningen te doen die praktisch toepasbaar zijn, ervaar je wat mindfulness voor je kan betekenen. We wisselen wetenschappelijk onderbouwde theorie af met praktische vaardigheden. Mindfulness leer je door te oefenen. Tijdens de workshop merk je al direct dat eenvoudige meditaties een groot verschil kunnen maken.

Een workshop van Mindful Effect kan ook een inspirerend onderdeel zijn binnen een bestaand organisatieprogramma. Bijvoorbeeld door een middag te organiseren als onderdeel van een vitaliteits-/duurzaam inzetbaarheidsprogramma, teambuildingsdag, leiderschapstraining, etc.

Wil je na afloop van een mindfulnesstraining je medewerkers regelmatig de gelegenheid geven hun vaardigheden bij te houden? Ook dan kan een workshop van Mindful Effect daaraan bijdragen. De workshop helpt je medewerkers het effect van de training te borgen en een vaste plaats te geven in hun leven. Mindfulness leer je door te oefenen. Hoe meer je oefent, hoe beter je erin wordt.

De basis van de workshop Mindful Effect
• Wat is mindfulness
• Wat doet stress met je brein
• Afwisseling van theorie en praktijk
• Tips en tools waar je direct mee aan de slag kan