Wil je mindful werken combineren met extra thema’s, een andere vorm of een bijzondere locatie? Of mindfulness inzetten als basis voor re-integratie en herstel? Dat kan!

Mindful Effect stelt graag samen met jou het ideale trainingsprogramma samen. Precies op maat. 

Herstel en balans

Het re-integratie traject van Mindful Effect is een compleet programma met als basis mindfulness en (zelf)compassie. Het traject is individueel en afgestemd op de behoefte van de deelnemer. Herstel en balans na ziekte of een burn-out vergt tijd en aandacht. Mindful Effect geeft dat! Lees hier meer over dit waardevolle programma.

Combineer thema’s

Mindful werken sluit perfect aan bij andere belangrijke thema’s, zoals communicatie of persoonlijk leiderschap. We kunnen ons goed voorstellen dat je één en ander graag combineert, zodat de training helemaal aansluit bij wat jouw mensen nodig hebben. 

Varieer met vorm en locatie

Wil je een tandje bijschakelen? Mag het best wat intensiever? Prima! We bieden, bijvoorbeeld, de Mindfulness Intensive. Dat betekent een aantal dagen de hei op met je team, met de training Mindful Werken als uitgangspunt. Zo’n intensieve training is de perfecte manier om mindfulness te verankeren binnen de afdeling!

Nog geen idee, maar wel een wens?

Heb je nog geen idee wat je precies zou willen bereiken met mindful werken of wat je organisatie nodig heeft? Laten we er samen naar kijken! In een persoonlijk gesprek bekijken we graag, samen met jullie, wat je wensen zijn, welke topics de komende tijd op de agenda staan en waar en hoe mindfulness een rol kan spelen.

Heb je een idee, een wens of nog geen idee? Neem gewoon contact met ons op! We denken graag met je mee.