minder stress en ziekteverzuim
meer plezier, focus en creativiteit
dat is het effect van mindful werken!

Mindful Effect leert mensen om bewust en met aandacht bezig te zijn. Juist op het werk. In onze workshops ontdek je wat mindful werken is en ervaar je de kracht van mindfulness op het werk.

Workshop Mindful werken: Wat is mindful werken? En wat is het effect hiervan? De workshops van Mindful Effect geven antwoord op deze vragen. Daar komt wat theorie bij kijken, maar we gaan vooral praktisch aan de slag. Als deelnemer krijg je concrete handvatten om met meer aandacht en focus bezig te zijn. Zo kan je ervaren hoe kleine momenten van mindfulness een groot verschil kunnen maken. Juist op het werk.

Workshop Veerkracht in tijden van stress: Nu in deze onrustige tijd van veel thuiswerken en onzekerheid is juist veerkracht zo belangrijk. Veerkracht helpt  je om balans te houden, om te relativeren, meer energie te behouden en positiever te zijn. In deze interactieve online workshop ontdek je hoe je je veerkracht in stressvolle tijden verder kan versterken.

Meerwaarde, ook voor bestaande bedrijfsprogramma’s

Een workshop kan een inspirerende en waardevolle toevoeging zijn op bestaande bedrijfsprogramma’s. Denk aan vitaliteitsprogramma’s, projecten gericht op duurzame inzetbaarheid, teambuildingsdagen, leiderschapstrainingen etc. etc. 

De workshop is uiteraard ook een prima introductie op een complete bedrijfstraining Mindful Werken.

De basis van de workshop Mindful Effect
• Wat is mindfulness
• Wat doet stress met je brein
• Afwisseling van theorie en praktijk
• Tips en tools waar je direct mee aan de slag kan